Εκλογές στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Περιφέρειες

Το Σάββατο 2, την Κυριακή 3 και τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Οι κάλπες θα είναι ανοικτές  από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα  στο Περίπτερο 10 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Δικαίωμα ψήφου έχουν: Μέλη του ΕΕΘ που είναι ή εκπροσωπούν νόμιμα μέλη του Επιμελητηρίου που συμπεριλαμβάνονται στον Εκλογικό Κατάλογο, που έχει δημοσιοποιηθεί. Συγκεκριμένα ψηφίζουν όσοι έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την εγγραφή τους στο Ε.Ε.Θ. δηλαδή όσοι έχουν εγγραφεί μέχρι την 01-12-2016 και έχουν εξοφλήσει τα τέλη τήρησης της μερίδας τους στο ΓΕΜΗ για το έτος 2016.
Επίσης, ψηφίζουν φυσικά πρόσωπα – μέλη του Επιμελητηρίου που έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την εγγραφή τους στο Ε.Ε.Θ., δηλαδή όσοι έχουν εγγραφεί μέχρι και την 01-12-2106, και έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας στο ΓΕΜΗ ή την ετήσια συνδρομή στο Επιμελητήριο μέχρι και το έτος 2016.
Πρέπει να σημειωθεί ότι τα Εγγεγραμμένα μέλη (φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις) είναι 10.984 στον τομέα της Παροχής Υπηρεσιών και 5.911 σ’ αυτόν των Επαγγελματιών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail