Εκδήλωση τιμής επετείου Πολυτεχνείου στην Έδεσσα

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Περιφέρειες

Τις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου στην Έδεσσα, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας τις  οργάνωσε ο Δήμος της πόλης.
Η Αναπληρώτρια  Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Αθηνά Αηδονά – Αθανασιάδου κατέθεσε στεφάνι, τιμώντας τους αγωνιστές του πολυτεχνείου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Τάκης Γιάννου, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των τοπικών στρατιωτικών και πολιτικών αρχών και φορέων, μαθητές, καθηγητές και πλήθος κόσμου.
Σε σύντομο μήνυμά της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθηνά Αηδονά-Αθανασιάδου, αναφέρει: «Οι αγώνες και τα οράματα των αγωνιστών του Πολυτεχνείου για δημοκρατία, ελευθερία, παιδεία, ισοτιμία, κοινωνική και οικονομική ευημερία, εξακολουθούν να είναι επίκαιρα και να μας εμπνέουν.
Η νέα γενιά αξίζει ένα καλύτερο μέλλον και αυτό μπορεί να υπάρξει μόνο μέσα από την κοινωνική και πολιτική εγρήγορση και την ενεργό συμμετοχή όλων των πολιτών στις δημοκρατικές διαδικασίες. Η Πέλλα, όπως και όλες οι τοπικές κοινωνίες μπορούν να αναδειχθούν σε κοιτίδες πολιτισμού, δημοκρατίας και περισσότερων διεκδικήσεων για πρόοδο και ανάπτυξη».