Εθελοντική Αιμοδοσία Κρητών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Κρητών Αχαρνών με το παράρτημα Αχαρνών & Φυλής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Νίκος Καμπουράκης» του Πολιτιστικού Κέντρου Κρητών Αχαρνών.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών Δημήτριος Γιαννούλης και τα μέλη του ΔΣ, ευχαριστούν θερμά:
α) Τον πρόεδρο του παραρτήματος Αχαρνών & Φυλής της Ελληνικής Αντικαρκινικής εταιρείας κο Παναγιώτη Καζανά, για την πολύτιμη συνδρομή του στην συνδιοργάνωση της αιμοδοσίας.
β) Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αγία Όλγα που παραβρέθηκε στην αιμοδοσία και μας παρείχε τις υπηρεσίες του.
γ) Όλους τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου μας που προσήλθαν για να προσφέρουν αίμα, είτε τα κατάφεραν τελικά είτε όχι.
δ) Τους επικεφαλείς δημοτικών παρατάξεων και υποψήφιους δημάρχους, τους εκπρόσωπους δημοτικών παρατάξεων, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και εκπρόσωπους περιφερειακών παρατάξεων που βρέθηκαν χθες κοντά μας, για την παρουσία τους και την συμπαράστασή τους στο έργο μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail