Δωρεάν υπηρεσίες λογιστών-φοροτεχνικών

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τις δωρεάν υπηρεσίες των λογιστών – φοροτεχνικών, του Μητρώου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, θα συνεχίσουν να λαμβάνουν οι κάτοχοι του κοινωνικού δελτίου του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος Β΄, και ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνος Κόλλιας, υπέγραψαν την παράταση – για ακόμα δύο χρόνια – του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.
Οι λογιστές αυτοί θα προκύψουν μετά από εθελοντική τους δήλωση, κατόπιν ανοιχτής πρόσκλησης,  του Ο.Ε.Ε.
Παράλληλα, στο πλαίσιο του μνημονίου, οι δύο οργανισμοί ξεκινούν άμεσα μαραθώνιο για τη συγκέντρωση παραφαρμακευτικού υλικού για τα κοινωνικά φαρμακεία του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Η ενέργεια θα πραγματοποιηθεί σε όλα τα παραρτήματα του Ο.Ε.Ε. ανά την Ελλάδα και τα παραφαρμακευτικά προϊόντα, που πρέπει να συγκεντρωθούν, είναι τα εξής:
Βαμβάκι
Γάζες αποστειρωμένες
Γάζες μη αποστειρωμένες
Οξυζενέ
Οινόπνευμα
Pulvo/spray
Leukopor
Hansaplast
Depon δισκία απλά
Depon αναβράζοντα
Depon σιρόπι
Ponstan δισκία
Ponstan σιρόπι
Panadol cold & flu
Aspirin 500mg tab
Aerolin inhaler
Tears naturale
Salospir 100mg tab
Daktarin powder
Betadine solution
Σύριγγες
Η Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, που βιώνει σήμερα η χώρα μας, συνεχίζει να συνδράμει στο έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την παροχή βοήθειας σε άτομα και ομάδες, που βιώνουν συνθήκες φτώχειας, οικονομικού και κοινωνικού αποκλεισμού.