«Δεν κόβεται το ρεύμα»

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν κόβεται το ρεύμα και όσους δεν μπόρεσαν να πληρώσουν αυτούς του 2 μήνες της καραντίνας με απόφαση της κυβέρνησης και της ΔΕΗ επισήμανε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών στις 11 Μαΐου 2020. Σήμερα άνοιξαν όλα τα καταστήματα της ΔΕΗ και υπήρξε ομαλή κινητικότητα με εξαίρεση το κατάστημα της οδού Αριστείδου το οποίο τις τελευταίες 2 ώρες πριν το κλείσιμο ομαλοποίησε την κατάσταση.
Παράλληλα σήμερα άνοιξαν τα σχολεία για τους μαθητές της Γ΄Λυκείου όπου στην έναρξη των μαθημάτων συμμετείχαν λίγοι μαθητές οι οποίοι με καλή συνεργασία των καθηγητών τους τήρησαν τα μέτρα της κυβέρνησης.

Ακόμη άνοιξαν και τα εμπορικά καταστήματα στα οποία οι καταναλωτές δεν δημιούργησαν συνωστισμό και περισσότερο είχαν ερευνητική διάθεση με εξαιρέσεις που πραγματοποίησαν τις πρώτες αγορές τους. Επίσης άνοιξε η πλατφόρμα για όσους δεν πήραν τα 800 ευρώ ενώ οι καταστηματάρχες ζητούν το μέτρο για τη μείωση του ενοικίου να επεκταθεί για ένα χρόνο ακόμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail