Βοήθεια στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017, η Ελληνική Αστυνομία παρέδωσε στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τα είδη πρώτης ανάγκης, που είχαν συγκεντρωθεί στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων – εκδηλώσεων για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας».
Τα είδη παρέδωσε συμβολικά ο Αρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, στον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Κώστα Γιαννόπουλο, στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου.
Πρόκειται για πάνω από (8.800) είδη πρώτης ανάγκης, κυρίως τρόφιμα, προϊόντα καθαρισμού, χαρτικά και είδη προσωπικής και βρεφικής φροντίδας, που προσφέρθηκαν από αστυνομικούς που υπηρετούν στην Αττική.
Τον κ. Αρχηγό συνόδευαν ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης.
Στην συνέχεια επισκέφτηκαν το Σπίτι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Μελλίσια, όπου μεγαλώνουν 25 παιδιά. Εκεί ξεναγήθηκαν στους χώρους από τον κ. Γιαννόπουλο και τους υπευθύνους του Σπιτιού, συνομίλησαν με τα παιδιά και ευχήθηκαν σε 5χρονο κοριτσάκι, που γιόρταζε τα γενέθλιά του.
Σημειώνεται επίσης ότι πάνω από (39.000) είδη που προσφέρθηκαν από αστυνομικούς στην υπόλοιπη χώρα, παραδόθηκαν στα κατά τόπους Παραρτήματα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».