Αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΘΕΜΑΤΑ

Επεκτείνεται η χρήση της μάσκας σε εμπορικά καταστήματα και εκκλησίες και η εφαρμογή της θα ανακοινωθεί από την κυβέρνηση σε λίγες μέρες ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας κατά την διάρκεια της πολιτικής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020.
Ακόμη υπογράμμισε «Η αύξηση των κρουσμάτων από τον κορονοϊό στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη μας έχει ανησυχήσει και προσπαθούμε να προστατεύσουμε τον πληθυσμό, με τα νέα μέτρα που αναμένεται να πάρουμε. Για μεν τους τουρίστες που θα έρχονται από 28 Ιουλίου έως 28 Αυγούστου από τις χώρες Ρουμανία και Βουλγαρία θα πρέπει να κρατούν αρνητικό τεστ το οποίο να έχει εκδοθεί πριν 72 ώρες.
Πρέπει να σημειωθεί ότι η ύφεση φέτος θα είναι πιό βαθειά λόγω του κορονοϊού και θα ληφθούν νέα έκτακτα μέτρα ενώ η μείωση φόρων και εισφορών είναι αναγκαία. Ήδη το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πήρε απόφαση για πρώτη φορά αύξηση δανεισμού για όλες τις χώρες και για την Ελλάδα δόθηκαν 32 δις ευρώ συν 40 δις ευρώ που θα δοθούν μέσω ΕΣΠΑ και μέσω Κοινής Αγροτικής Πολιτικής για τα έτη 2021-2027».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail