«Ατυχές συμβάν» θάνατος 11χρονου

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑΤΑ

Ατυχές συμβάν χαρακτήρισε τον άδικο χαμό του 11χρονου Μάριου, στο Μενίδι ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, κατά την διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017,με τον υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Τόσκας, τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Πολάκη, την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου, τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη και με τους Αντιπεριφερειάρχες, κ. Φιλίππου και κ. Βασιλείου.
Ακόμη υπογράμμισε «Έχουμε συνείδηση ότι το ατυχές αυτό συμβάν δεν μπορεί να δικαιολογηθεί και να προσεγγιστεί στη βάση κάποιων τυχαίων γεγονότων. Και αυτό νομίζω ότι μας γεμίζει όλους με ιδιαίτερη ευθύνη.»
Συγκεκριμένα θα πρέπει να φροντίσουμε για την όσο δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή παιδιών Ρομά στα σχολεία, συγκεκριμένες δράσεις στον τομέα της Υγείας, καθώς επίσης και πρωτοβουλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, για τους τοξικοεξαρτημένους.
Επίσης προγράμματα εμβολιασμών, προγράμματα τα οποία ενθαρρύνουν τους νέους να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες και να αναλάβουμε πρωτοβουλίες κατά της παράνομης οπλοκατοχής και αυτό δεν αφορά μόνο τη συγκεκριμένη περιοχή.