Αναστολή δακτυλίου

ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ

Ανοικτά παραμένουν τα καταστήματα όλων των τροφίμων (super market, mini market, καταστήματα που έχουν είδη υγιεινής, κρεοπωλεία, καταστήματα που έχουν είδη μαναβικής και τα καταστήματα που πωλούν ψάρια). Περίπτερα, βενζινάδικα, τράπεζες, εφορία, Δήμοι, οι δημόσιες υπηρεσίες που εξυπηρετούν το κοινό, συνεργεία αυτοκίνητων και pet shop.
Τα παραπάνω ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων και υπογράμμισε τα εξής: «Διευρύνεται το ωράριο των super market και θα λειτουργούν από τι1 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Επίσης συγκροτείται κυβερνητική επιτροπή η οποία θα αποφασίζει για ότι πρόβλημα προκύψει και για νέα μέτρα. Πρέπει να σημειωθεί ότι μπαίνουν σε καραντίνα δύο χωριά της Κοζάνης Δαμακηνιά κσι Δραγασιά. Παράλληλα αναστέλλεται ο δακτύλιος στην Αθήνα»
Επίσης ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας ότι πλέον τα κρούσματ είαι 352 όπου τα 51 είναι «ορφανά» και υπάρχουν 9 διασηλωνομένοι στα νοσοκομέια. Τα νοσοκομεία που θα παραλαμβάνουν αρρώστους από το κορονοϊό είναι το ΝΙΜΙΤΣ, το ΑΤΤΙΚΑ, η Παμμακάριστος και μία πτέρυγα της Αγίας Βαρβάρας.
Όσοι Έλληνες έρχονται από το εξωτερικό πρέπει να παραμείνουν στα σπίτια τους για 14 μέρες. Ήδη έχουν γίνει 950 προσλήψεις νοσοκομειακό προσωπικό και έχουν δοθεί στο υπουργείο Υγείας 15 εκατ. Ευρώ ενώ αναμένονται άλλα 70 για προσλήψεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail