Αλλαγές σε σιδηροδρομικές γραμμές

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑΤΑ

Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017, λόγω εργασιών στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Τιθορέας – Λιανοκλαδίου, για 24 ώρες, οι επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία.
Επίσης, το Σάββατο οι αμαξοστοιχίες 1510 με ώρα αναχώρησης 19:17 από την Αθήνα προς το Λιανοκλάδι και 1511 με ώρα αναχώρησης 06:49 από το Λιανοκλάδι προς την Αθήνα θα καταργηθούν.
Ειδικότερα, οι επιβάτες που αναχωρούν από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη μετά τις 07:00 το πρωί του Σαββάτου θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία στο σταθμό της Τιθορέας μέχρι το Λιανοκλάδι και από εκεί θα επιβιβάζονται στο τρένο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Αντίστοιχα οι επιβάτες από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα μετά τις 05:13 το πρωί θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία στο σταθμό του Λιανοκλαδίου μέχρι τη Τιθορέα και από εκεί θα επιβιβάζονται σε τρένο και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους μέχρι την Αθήνα.
Πάντως σημειώνεται ότι δεν θα επηρεαστούν οι βραδινές αμαξοστοιχίες, που αναχωρούν Παρασκευή στις 23:55 από Αθήνα (αμαξοστοιχία 600) και στις 23:00 (αμαξοστοιχία 601) από Θεσσαλονίκη.