Έκθεση – μαθήματα ξυλογλυπτικής

ΚΡΗΤΗ Περιφέρειες

Ο πρωτοπρεσβύτερος Θεολόγος, Γλύπτης, Ξυλογλύπτης, Ακαδημαϊκός  π. Εμμανουήλ Καλαϊτζάκης (παπαμανόλης), μαθητές και συνεργάτες του, σας προσκαλούμε στην Έκθεση «Ποιητική Αγιογραφία και Αμφιδέξια Ξυλογλυπτική», που διοργανώνεται στην αίθουσα της Σχολής Γλυπτικής-Ξυλογλυπτικής του Δημοτικού Διαμερίσματος Κασταμονίτσας του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, (τηλ. 6946991926).
Τα Εγκαίνια της Έκθεσης, η οποία έχει ελεύθερη είσοδο και παραμένει ανοιχτή καθημερινά από 9- 31 Αυγούστου 10:00 πμ.-13:00 μμ. και 18:00-21:00 μμ., θα γίνουν την Παρασκευή 9 Αυγούστου ώρα 20:00 μμ.
Στην Έκθεση Συμμετέχουν με έργα τους: η Ζωγράφος-Ιδιωτική Υπάλληλος Μαριάννα Καστρινάκη, ο Αγιογράφος-Γεωπόνος Γεώργιος Δημ. Σαριδάκης και ο Κασταμονιτσανός Γλύπτης-Ξυλογλύπτης – Ακαδημαϊκός π. Εμμανουήλ Καλαϊτζάκης.
Στην Έκθεση δεν γίνονται αγοραπωλησίες έργων Τέχνης.  Σε όσες και όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στην Τέχνη της ξυλογλυπτικής, θα παραδίδονται δωρεάν μαθήματα χρήσης των κοπτικών εργαλείων του ξύλου. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα παίζονται νέα πρωτότυπα αμφιδέξια παιδικά παιγνίδια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail