Έκθεση λογοτύπων

ΚΡΗΤΗ Περιφέρειες

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) διοργανώνει έκθεση λογοτύπων την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου από τις 09:00-21:00 και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 από 09:00-20:30 στο περιστύλιο της Λότζια στο Ηράκλειο Κρήτης.
Τα λογότυπα της έκθεσης δημιουργήθηκαν από γραφίστες και σχεδιαστές, μετά από ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης του ΕΛΜΕΠΑ για την επιλογή λογοτύπου του. Η συμμετοχή στην πρόσκληση ήταν σημαντική και άγγιξε τις 30 συμμετοχές.
Η επιλογή του λογοτύπου θα γίνει, σύμφωνα με την απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου, με τρόπο που θα δίνει δικαίωμα ψήφου στους πολίτες-φίλους του Ιδρύματος, στους φοιτητές του, στα μόνιμα μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας, αλλά και σε ειδική επιτροπή προσωπικοτήτων που απαρτίζεται από ακαδημαϊκούς του χώρου της γραφιστικής, του σχεδιασμού, της επικοινωνίας και της διάδρασης της εικόνας, της ιστορίας της τέχνης και του πολιτισμού, καθώς και από έμπειρους γραφίστες της αγοράς.
Οι επισκέπτες θα μπορούν να έχουν μια άμεση άποψη των λογοτύπων που πληρούσαν τα κριτήρια της πρόσκλησης και θα ενημερώνεται για τον τρόπο που μπορούν να λάβουν μέρος και να καταθέσουν την προτίμησή τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail